Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 4


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Kucharstwo - szkice literackie

Filia nr 4

Afrodyta : opowiadania, przepisy i innego rodzaju afrodyzjaki
Tyt. oryg. : "Afrodita".

AUTOR:

Allende, Isabel

POZ/ODP:

Isabel Allende ; rys. Robert Shekter ; przepisy Panchita Llona ; przeł. Beata Fabjańska-Potapczuk, Agnieszka Rurarz.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Muza, 1999.

HASŁA:

  1. Afrodyzjaki
  2. Erotyzm - szkice literackie
  3. Kucharstwo - szkice literackie
  4. Szkice literackie chilijskie - 20 w.

OPIS
FIZYCZNY:

324, [4] s. : il. kolor. ; 26 cm.

SYGNATURA:

39

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000173563

17356

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 4

Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonałej
Tyt. oryg.: "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante ".

AUTOR:

Brillat-Savarin, Jean Anthelme

POZ/ODP:

Anthelme Brillat-Savarin ; wybór oprac. Wacław Zawadzki ; przeł. [z fr.] i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; il. Bertalla.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Instytut Wydawniczy, 1977.

HASŁA:

  1. Kucharstwo - szkice literackie
  2. Odżywianie - kultura - szkice literackie
  3. Szkice literackie francuskie - 19 w.

WYDANIE:

Wyd. 2.

OPIS
FIZYCZNY:

264, [8] s. : 1 portr. ; 18 cm.

SYGNATURA:

64

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

104000037674

3767

UWAGI:

Tyt. oryg. : "Physiologie du gout ou Méditations de gastronomie transcendante" [1848].

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW